Prezentacija

Krka - farma d.o.o. Zagreb, DPC Jastrebarsko.

Krka je na tržištu Hrvatske prisutna od samih svojih početaka. Kroz sve te godine Krka je gradila svoj status u Hrvatskoj kvalitetom svojih proizvoda i razvijanjem kvalitetnih i srdačnih odnosa s poslovnim partnerima. Krajem šezdesetih godina Krka je imala predstavništvo u Hrvatskoj. Godine 1992. predstavništvo postaje tvrtka KRKA-FARMA d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. U to vrijeme u njoj je zaposleno 19 djelatnika dok danas imamo preko 180 zaposlenika. Takvo povećanje broja zaposlenih odraz je našeg rasta i razvoja te dobrih poslovnih rezultata tijekom proteklih godina.

Organizacijsku strukturu KRKA-FARME d.o.o. čini nekoliko službi koje održavaju temeljnu djelatnost tvrtke:

  • Vodstvo
  • Financije i računovodstvo
  • Marketing farmaceutike
  • Marketing bezreceptnih preparata
  • Marketing veterine
  • Prodaja
  • Nabava
  • Registracije proizvoda
  • Proizvodnja
  • Upravljanje kvalitetom

Oko 80 posto prodaje ostvarujemo u programu lijekova koji se izdaju na recept. Također smo poznati po svojim bezreceptnim preparatima te veterinarskim proizvodima.

U Jastrebarskom, nedaleko od Zagreba, 2001. godine izgradili smo moderan Distribucijsko – proizvodni centar. Suvremeno skladište i logistika od tada vrlo uspješno funkcioniraju i za nas predstavljaju veliku pomoć i napredak u poslovanju s našim partnerima.

Od 2005. godine u tvornici u Jastrebarskom počeli smo i s proizvodnjom lijekova. Formirani su Služba proizvodnje, Služba kvalitete te Odjel odražavanja. U proljeće 2006. godine dobili smo GMP certifikat za EU te postali izvoznici, tako da lijekove proizvedene u Jastrebarskom izvozimo u zemlje jugoistočne i istočne Europe. Sredinom srpnja 2008. godine Distribucijsko – proizvodni centar ˝Jastrebarsko ˝ dobiva proizvodnu dozvolu za fazu granulacije i skladištenje otapala. Dovršetkom tog značajnog projekta zaokružen je cjelovit proces svih faza proizvodnje tvrdih farmaceutskih oblika. Uz proizvodne kapacitete u Novom mestu i nekoliko drugih gradova u Sloveniji te međusobno slične proizvodno - distribucijske centre u Poljskoj i Ruskoj Federaciji, tvornica u Jastrebarskom predstavlja jedan od strateških proizvodnih pogona unutar Krka grupe.

Visoka kvaliteta i pouzdanost Krkinih lijekova dobro je poznata liječnicima, farmaceutima i pacijentima širom Hrvatske.

Budući da je jedna od naših temeljnih zadaća promocija vlastitih generičkih lijekova, veliku pažnju posvećujemo edukaciji svojih stručnih suradnika. Također, u svim svojim službama najveću pozornost poklanjamo stvaranju i unapređivanju kvalitetnih profesionalnih i prijateljskih odnosa sa svojim klijentima.

Svjesni smo izazova koji su pred nama, ali također znamo da su timski rad, dobra organizacija i vodstvo te međusobno prihvaćanje i poštovanje ključ našeg uspjeha.

Na svim područjima rada i poslovanja postavljamo visoke standarde, kako u skrbi za zdravo radno okruženje i proizvodnju koja čuva prirodni okoliš, tako i u zapošljavanju i edukaciji osoblja, primjenjujući odgovorne metode upravljanja i stvaranja partnerstva s lokalnim zajednicama i svim grupacijama s kojima nam je čast surađivati.

Poštivanje naših poslovnih partnera kao i povjerenje naših kupaca obvezuju nas na ostvarivanje novih razvojnih, proizvodnih i prodajnih uspjeha – pomažući ljudima u zdravijem življenju.