Proizvodimo klinički ispitane lijekove. Ispitivanje bioekvivalencije ključna je prekretnica na putu od prototipa, koji je plod razvojnog i istraživačkog rada, do lijeka prikladnog za liječenje.

Mjerenjem koncentracije djelatnih tvari u krvi, ova ispitivanja potvrđuju bioekvivalenciju Krkinih lijekova s referentnim lijekovima, čime dokazuju njihovu usporedivu djelotvornost i sigurnost. Bioanalitičke metode primjenjivane u našim suvremenim i automatiziranim bioanalitičkim laboratorijima mogu otkriti i najniže koncentracije djelatnih tvari u biološkim materijalima. Također uvodimo manje invazivne suvremene tehnike mikrouzorkovanja.

Na temelju tih rezultata, dobivamo odobrenja za stavljanje u promet svojih lijekova.

Krka je jedna od malobrojnih generičkih farmaceutskih tvrtki koje provode klinička ispitivanja nakon stavljanja lijekova u promet. Ta ispitivanja pružaju vrijedan uvid u cijelo liječenje – od postavljanja dijagnoze bolesti, odabira pravog lijeka i doziranja, do djelotvornosti naših proizvoda.

Klinička ispitivanja

Dokazana sigurnost, kvaliteta i djelotvornost
150+
kliničkih ispitivanja
350.000+
bolesnika
27
zemalja

Klinička ispitivanja koja Krka podupire znatno pomažu zdravstvenim djelatnicima da donesu ispravne i pouzdane odluke u svakodnevnoj skrbi za bolesnike te pridonose uspjehu liječenja i napretku medicine.

Visoki standardi etike, važeće smjernice i propisi temelji su kliničkih ispitivanja s Krkinim lijekovima. To nam omogućuje da zdravstvenim djelatnicima i regulatornim tijelima pružimo dodatne podatke o svojim lijekovima i veće razumijevanje stvarne kliničke prakse.

Istražite više

Multiparty banner 1

MEĐUNARODNA PRISUTNOST

Naši proizvodi dostupni su diljem svijeta.

Više

TERAPIJSKA PODRUČJA

Saznajte više o našim glavnim terapijskim područjima.

Više

ZNANOST I TEHNOLOGIJA

Povjerenje u Krkine lijekove započinje u našim razvojnim laboratorijima i proizvodnim postrojenjima.

Više