Radimo s liječnicima, ljekarnicima i zdravstvenim djelatnicima diljem svijeta. Tu smo kako bismo vam pružili proizvode za liječenje najčešćih bolesti i podijelili s vama naše znanje i stručne savjete. Najveće prednosti naših lijekova su njihova kvaliteta, sigurnost i dokazana klinička djelotvornost. Razvijamo, testiramo, proizvodimo i distribuiramo svoje lijekove sami te bolesnicima širom svijeta pružamo jednake prilike za liječenje. Pouzdan smo europski partner.

Klinično preizkušeno

KLINIČKI DOKAZANI


Jedna smo od malobrojnih generičkih farmaceutskih tvrtki koja uz ispitivanja potrebna za dobivanje odobrenja za stavljanje u promet također podržava i razna klinička ispitivanja nakon stavljanja u promet. To nam omogućuje objektivnu procjenu djelotvornosti i sigurnosti lijekova te opsežan uvid u samo liječenje, što nam pak pomaže da učinkovitije rješavamo probleme bolesnika.

Više
Znanost in tehnologija

ZNANOST I TEHNOLOGIJA


Povjerenje u Krkine lijekove počinje u našim laboratorijima za razvoj i postrojenjima za proizvodnju. Kvalitetu vidimo kao vrijednost kojoj streme svi zaposlenici Krke na svakom koraku, jer samo je najbolje dovoljno dobro za vaše pacijente. Odgovori koje dobivamo od vas svjedoče o činjenici da su naši proizvodi i usluge diljem svijeta prepoznati po vrhunskim standardima kvalitete.

VIŠE
KVALITETA

KVALITETA


Za nas je kvaliteta vrijednost kojoj teže svi zaposlenici.

VIŠE
ŽIVJETI ZDRAV ŽIVOT

ŽIVJETI ZDRAV ŽIVOT


Ovdje ćete pronaći korisne članke koji će vam pomoći u radu i komunikaciji s bolesnicima. Ove članke možete podijeliti sa svojim pacijentima kako bi bolje razumjeli svoju bolest.

VIŠE

Istražite više

Multiparty banner 1

O NAMA

Neprekidno osnažujemo svoj položaj jedne od vodećih generičkih farmaceutskih tvrtki u svijetu.

Više

MEĐUNARODNA PRISUTNOST

Naši proizvodi dostupni su diljem svijeta.

Više

DRUŠTVENA PITANJA

Podržavamo projekte povezane sa zdravljem i kvalitetom života.

Više