Slideshow slide

KRKA U HRVATSKOJ

Tijekom više od 60 godina postali smo jedna od vodećih generičkih farmaceutskih tvrtki u Hrvatskoj.

Ispunjavamo svoju misiju Živjeti zdrav život tako što nudimo velik raspon visokokvalitetnih i cjenovno pristupačnih farmaceutskih proizvoda na recept, bezreceptnih proizvoda te proizvoda za zdravlje životinja, koji pridonose boljoj kvaliteti života.

200+
zaposlenih
u Hrvatskoj
60+
godina
na hrvatskom tržištu
40+
milijuna eura prodanih proizvoda
u 2022. godini

Hrvatska je jedna od pet zemalja u kojima je Krka uspostavila proizvodnju farmaceutskih proizvoda. Ona je jedno od glavnih tržišta tvrtke i jedno od najvećih tržišta jugoistočne Europe.

Krkina priča u Hrvatskoj započela je 1960-ih godina, otvaranjem predstavništva. Godine 1992. u Zagrebu smo osnovali društvo KRKA-FARMA d.o.o., koje je imalo 19 zaposlenika. Godine 2001. sagradili smo suvremeni distribucijsko-proizvodni centar u Jastrebarskom, blizu Zagreba, koji je prvobitno bio namijenjen za skladištenje i logistiku. Četiri godine poslije započeli smo proizvodnju lijekova i stekli status domaćeg proizvođača. Danas imamo dvije tvornice farmaceutskih proizvoda – jednu specijaliziranu za proizvodnju onkoloških lijekova, a drugu za proizvodnju krutih farmaceutskih oblika (tableta i kapsula) lijekova za životinje. Stvaramo proizvode za domaće hrvatsko tržište i za druga Krkina tržišta.

Također provodimo brojne aktivnosti marketinga i distribucije farmaceutskih proizvoda. Tijekom godina razvili smo i održavali prisne odnose s liječnicima, ljekarnicima, veterinarima i poslovnim partnerima, a to ćemo i ubuduće predano raditi. Danas Krkinu uspjehu u Hrvatskoj pridonosi više od 200 stručnih i predanih zaposlenika, koji osiguravaju  kontinuiran rast i razvoj tvrtke.

Krka će ojačati svoj položaj povećanjem raspona suvremenih, visokokvalitetnih, sigurnih i učinkovitih farmaceutskih proizvoda.

Farmaceutski proizvodi na recept čine više od 85% prodaje u Hrvatskoj.

      Farmaceutski proizvodi na recept,85.0
Bezreceptni proizvodi,7.0
Proizvodi za zdravlje životinja,8.0
    

Farmaceutski proizvodi na recept čine više od 85% prodaje u Hrvatskoj.

TERAPIJSKA PODRUČJA

TERAPIJSKA PODRUČJA


Pridonosimo boljoj kvaliteti života tako što proizvodimo lijekove za liječenje bolesti kardiovaskularnog, respiratornog, gastrointestinalnog, središnjeg živčanog i urinarnog sustava.

VIŠE
KVALITETA

KVALITETA


Naši proizvodi i usluge poznati su po svojim standardima visoke kvalitete među bolesnicima, liječnicima, ljekarnicima i regulatornim tijelima.

VIŠE
POSTANITE DIO PREDANOG TIMA

POSTANITE DIO PREDANOG TIMA


Više od 200 zaposlenika dobilo je optimalne uvjete za razvoj. Brzo prepoznajemo njihov potencijal, potičemo njihovu kreativnost i cijenimo njihovu predanost poslu.

Više

Istražite više

Multiparty banner 1

ODRŽIVOST

Možemo se smatrati uspješnima samo ako naš uspjeh pozitivno utječe na okoliš i zajednicu.

Više

ZNANOST I TEHNOLOGIJA

Povjerenje u Krkine lijekove započinje u našim razvojnim laboratorijima i proizvodnim postrojenjima.

Više

PROIZVODI

Omogućujemo sigurno i učinkovito liječenje visokokvalitetnim lijekovima.

Više