Zdravlje je u središtu našega djelovanja. Zdravlje je naša misija, koju nastojimo ispuniti tako što nudimo velik raspon proizvoda visoke kvalitete i pristupačnih cijena, koji poboljšavaju kvalitetu života i pomažu nam da odgovorno sudjelujemo u oblikovanju svijeta.

Zadovoljstvo pacijenata i drugih klijenata u našim je mislima od razvoja proizvoda do dana kad dođu u njihove ruke. Vodi nas stalna želja za istraživanjem i održavanjem visoke kvalitete u svemu što radimo. Uz pomoć našeg vertikalno integriranog poslovnog modela, na odgovoran i održiv način pružamo vrijednost svim uključenim dionicima.

Naše vrijednosti određuju način međusobnog sudjelovanja u ispunjavanju naše vizije i usmjeravaju naše poslovne odluke. Pri tome nas vodi uravnotežen i održiv razvoj, koji će pridonositi zaštiti zdravlja, očuvanju prirodnog okoliša i razvoju lokalne zajednice.

Iskustvom, inovacijskim sposobnostima te  poštivanjem i odgovornošću prema  svim živim bićima i okolišu  stvaramo nadu i gradimo povjerenje.

MISIJA


ŽIVJETI ZDRAV ŽIVOT.

S vrhunskom tehnologijom  i  znanjem omogućujemo ljudima očuvanje i poboljšanje zdravlja te još bolju  kvalitetu života.

VIZIJA


NEPREKIDNO KONSOLIDIRAMO SVOJ POLOŽAJ JEDNE OD VODEĆIH GENERIČKIH FARMACEUTSKIH KOMPANIJA NA SVIJETU.

S vlastitim razvojem, međunarodnom povezanošću, fleksibilnošću i učinkovitošću ostvarujemo viziju prodorne inovativne generičke farmaceutske tvrtke.

VRIJEDNOSTI


Znanje, sposobnost, inovativnost, dobre radne navike i kreativnost pomažu nam da smo brzi . Naš je cilj biti prvi. Ne samo u prodaji, već i u otkrivanju novih potreba s tržišta.

Učinkovitim kraćenjem proces razvoja, brzim dobivanjem registracijske dokumentacije usklađujemo proizvodnju i distribuciju. Brzim reakcijama i sposobnošću prilagođavanja savladamo prepreke na koje nailazimo zbog različitih tržišnih i zakonodavnih zahtjeva. Fleksibilnim rješenjima opravdavamo povjerenje svojih partnera.

Krkini zaposlenici njeguju dobre međusobne odnose. Oni su temelj za odnos pun poštovanja  prema svojim partnerima: kupcima, dobavljačima, vlasnicima i svim drugim osobama s kojima dijelimo okolinu. Samo s dobrim i iskrenim međuljudskim odnosima je moguće poslovni uspjeh udružiti s našom misijom.

Jedini ispravan put do vrhunskih rezultata jest stvaranje takve klime u kompaniji koja potiče inventivnost i domišljatost u našem radu. Zato zaposlenike potičemo da prezentiraju svoje ideje, a ako su one dobre, da ih i implementiraju. Skupa uvijek iznova tražimo puteve za zadovoljstvo naših kupaca. Zadatke koji su nam povjereni na radnom mjestu izvršavamo najbolje što možemo. Stremimo k tome da to što započnemo izvršimo najbolje što je moguće, učinkovito i u što kraćem vremenu.

.

Istražite više

Multiparty banner 1

RAZVOJNA STRATEGIJA

Petogodišnja razvojna strategija Krka grupe služi kao nacrt naših budućih operacija.

VIŠE

ODRŽIVOST

Možemo se smatrati uspješnima samo ako naš uspjeh pozitivno utječe na okoliš i zajednicu.

Više

UPRAVLJANJE

Integritet i predanost najvišim etičkim standardima temelji su naše poslovne priče.

Više