Lijekovi na recept

Nalazite se na stranicama s općim podacima. Za pristup stručnim podacima morate se .

Proizvodi

 1. Ciprinol filmom obložene tablete

  Ciprinol filmom obložene tablete (ciprofloksacin)

  Liječenje sustavnih infekcija i infekcija uzrokovanih organizmima osjetljivim na cirprofloksacin prvenstveno gram negativnih aerobnih bakterija, uključujući i Pseudomonas aeruginosa...
 2. Ciprinol® koncentrat otopine za infuziju

  Ciprinol® koncentrat otopine za infuziju (ciprofloksacin)

  Liječenje sustavnih infekcija i infekcija uzrokovanih organizmima osjetljivim na cirprofloksacin prvenstveno gram negativnih aerobnih bakterija, uključujući i Pseudomonas aeruginosa...
 3. Ciprinol® otopina za infuziju

  Ciprinol® otopina za infuziju (ciprofloksacin)

  Liječenje sustavnih infekcija i infekcija uzrokovanih organizmima osjetljivim na cirprofloksacin prvenstveno gram negativnih aerobnih bakterija, uključujući i Pseudomonas aeruginosa...
 4. Co-Dalneva® tablete

  Co-Dalneva® tablete (perindopril-tert-butilamin/indapamid/amlodipin)

  Co-Dalneva tablete se koriste kao zamjenska terapija za liječenje esencijalne hipertenzije u bolesnika koji su već kontrolirani istodobnom primjenom fiksne kombinacije perindoprila/indapamida te amlodipinom u istim dozama.  
 5. Co-Perineva 2 mg/0,625 mg tablete

  Co-Perineva 2 mg/0,625 mg tablete (perindopril-tert-butilamin/indapamid)

  Liječenje bolesnika s esencijalnom hipertenzijom. Co-Perineva tablete sadrže dvije djelatne tvari: perindopril i indapamid. Perindopril pripada skupini inhibitora angiotenzin-konvertirajućeg enzima (ACE inhibitori). Tijekom liječenja perindoprilom krvne se žile šire, što dovodi do sniženja krvnog tlaka i povećanja dotoka krvi i kisika u srčani mišić i druge organe. Indapamid pripada skupini diuretika. On djeluje povećavajući izlučivanje soli i vode u bubrezima i na taj način snižava povišeni krvni tlak. Osim toga, on također snižava krvni tlak djelujući na napetost krvnih žila i smanjujući otpor protoku krvi u krvnim žilama. Svaka od ovih djelatnih tvari smanjuje krvni tlak, one zajednički doprinose kontroli krvnog tlaka.
 6. Co-Perineva 4 mg/1,25 mg tablete

  Co-Perineva 4 mg/1,25 mg tablete (perindopril-tert-butilamin/indapamid)

  Liječenje esencijalne hipertenzije. Co-Perineva 4 mg/1,25 mg tablete indicirane su u bolesnika čiji se krvni tlak ne može primjereno kontrolirati samo perindoprilom.                                                                                                                                         Co-Perineva tablete sadrže dvije djelatne tvari: perindopril i indapamid. Perindopril pripada skupini inhibitora angiotenzin-konvertirajućeg enzima (ACE inhibitori). Tijekom liječenja perindoprilom krvne se žile šire, što dovodi do sniženja krvnog tlaka i povećanja dotoka krvi i kisika u srčani mišić i druge organe. Indapamid pripada skupini diuretika. On djeluje povećavajući izlučivanje soli i vode u bubrezima i na taj način snižava povišeni krvni tlak. Osim toga, on također snižava krvni tlak djelujući na napetost krvnih žila i smanjujući otpor protoku krvi u krvnim žilama. Svaka od ovih djelatnih tvari smanjuje krvni tlak, one zajednički doprinose kontroli krvnog tlaka.
 7. Co-Perineva 8 mg/2,5 mg tablete

  Co-Perineva 8 mg/2,5 mg tablete (perindopril-tert-butilamin/indapamid)

  Supstitucijska terapija za liječenje esencijalne hipertenzije u bolesnika čiji je krvni tlak kontroliran istodobnom primjenom u istoj dozi perindoprila i indapamida u odvojenim tabletama. Co-Perineva tablete sadrže dvije djelatne tvari: perindopril i indapamid. Perindopril pripada skupini inhibitora angiotenzin-konvertirajućeg enzima (ACE inhibitori). Tijekom liječenja perindoprilom krvne se žile šire, što dovodi do sniženja krvnog tlaka i povećanja dotoka krvi i kisika u srčani mišić i druge organe. Indapamid pripada skupini diuretika. On djeluje povećavajući izlučivanje soli i vode u bubrezima i na taj način snižava povišeni krvni tlak. Osim toga, on također snižava krvni tlak djelujući na napetost krvnih žila i smanjujući otpor protoku krvi u krvnim žilama. Svaka od ovih djelatnih tvari smanjuje krvni tlak, one zajednički doprinose kontroli krvnog tlaka.
 8. Cordipin XL

  Cordipin XL (nifedipin)

  Liječenje hipertenzije i angine pektoris, prije svega Pinzmetalove (vazospastične) i kronične stabilne angine.
 9. Co-Roswera (rosuvastatin/ezetimib)

 10. Coryol® tablete

  Coryol® tablete (karvedilol)

  Terapijske indikacije: liječenje esencijalne hipertenzije. Coryol se preporučuje kao lijek u monoterapiji ili u kombinaciji s drugim antihipertenzivima, za liječenje kronične stabilne angine pektoris, liječenje kroničnog zatajenja srca, liječenja nakon infarkta miokarda s dokumentiranim disfunkcijom lijeve klijetke (LVEF 40% ili manje).

Opisi lijekova i drugih proizvoda služe upoznavanju njihovih svojstava i nisu prodajni katalog.

Tekst opisuje lijek koji se može izdavati isključivo na recept. Prikladnost primjene lijeka u pojedinog bolesnika može procijeniti samo liječnik. Za sve dodatne informacije obratite se svom liječniku ili ljekarniku.

Prijava neželjenih učinaka
Ukoliko želite prijaviti neželjene učinke lijeka, molimo vas da ispunite niže navedeni obrazac.