Djelatnosti

Djelatnosti

Krkina osnovna djelatnost proizvodnja je i prodaja lijekova koji se izdaju na recept, bezreceptnih preparata i veterinarskih proizvoda. Djelatnost kompanije dopunjuju zdravstveno-turističke usluge.

Naša dugoročna strategija temelji se na razvoju i prodaji visoko kvalitetnih generičkih lijekova koje na tržište plasiramo pod našim zaštićenim imenima, a koji su proizvedeni iz atestiranih djelatnih tvari, korištenjem naprednih metoda i najnovijih tehnologija. Krka svojim kupcima osigurava vrlo kvalitetne, sigurne i učinkovite lijekove s dodanom vrijednošću.

Lijekovi koji se izdaju na recept imaju najveći udio u prodaji. Raspon proizvoda stvara se pažljivo u skladu s učestalošću pojedinih bolesti. Zbog toga razvijamo proizvode u četiri temeljna indikacijska područja: kardiovaskularne bolesti, bolesti probavnog sustava i metabolizma, infekcije i bolesti središnjeg živčanog sustava.

Lijekovima koji se izdaju na recept po prodaji slijede bezreceptni preparati i veterinarski proizvodi.

Novi lijekovi koji su prodani i plasirani na tržište tijekom proteklih pet godina najviše doprinose volumenu i porastu prodaje.

Više o tome...