Tržišta

Tržišta

Svojim smo proizvodima prisutni širom svijeta. U okviru strategije poslovanja postavili smo si cilj uravnotežene prodaje u pet različitih regija: Slovenija, srednja Europa, jugoistočna Europa, istočna Europa, zapadna Europa i prekomorska tržišta.

Svoje proizvode prodajemo u više od 70 zemalja. Naša tradicionalna tržišta prostiru se od Vladivostoka do Lisabona. Krka je vodeća farmaceutska kompanija u Sloveniji.

Naše je ključno tržište u regiji srednja Europa Poljska koju slijede Republika Češka, Mađarska i Litva. Ključno tržište u regiji istočna Europa Ruska je Federacija. Ostala su važna tržišta u toj regiji Ukrajina, Kazahstan, Uzbekistan, Gruzija i Azerbajdžan. U regiji jugoistočna Europa najveća su tržišta Hrvatska, Rumunjska i Bugarska. Regija zapadna Europa i prekomorska tržišta sve su važnija, što osobito vrijedi za tržišta Njemačke, Ujedinjenog Kraljevstva, nordijske države i Italiju. Krka također prodaje svoje proizvode i u Africi, na arapskom poluotoku i istočnoazijskim državama.

Više o tome...