Uprava

Milena Kastelic

članica Uprave, direktorica radnika, voditeljica proizvodnje polukrutih, tekućih i ostalih oblika i voditeljica postrojenja Bršljin

Milena Kastelic, rođena je 1968. godine u Novom mestu te ima sveučilišnu diplomu iz područja prehrambene tehnologije. Nakon završene srednje škole u Novom mestu 1986. upisuje Biotehnički fakultet Sveučilišta u Ljubljani. Za svoj preddiplomski rad naziva "Procjena glukoamilaznih aktivnosti u kvasca Saccharomyces diastaticus„ osvojila je 1991. Prešeren nagradu za studente. Godine 1993. završila je trening na njemačkom Institutu za organizaciju rada REFA.

U Krki je zaposlena od 1992. Tijekom svoje karijere njezin fokus je bio na bilju, biljnim lijekovima i bezreceptnim preparatima. Završila je pripravništvo u Programu pomoćnih lijekova i bilja sa radom na tehnologiji sušenja biljne sirovine. Radila je kao tehnolog proizvodnje pet godina a 1996. godine postaje voditelj postrojenja za proizvodnju biljnih lijekova. Danas je to postrojenje Bršljin kojeg i dalje uspješno vodi. Ona je također voditeljica polukrutih, tekućih i ostalih oblika.

Kao Krkin interni revizor 15 godina je pridonosila poboljšanju poslovnih procesa u tvrtki. Ova funkcija joj je dala priliku upoznati se s drugim organizacijskim jedinicama te uočiti važnost bliskih veza među njima i rezultate međusobne suradnje.

Među zaposlenicima uživa povjerenje, zato ju je vijeće radnika na 15. redovnoj sjednici održanoj 28. rujna 2015. godine predložilo za novog direktora radnika a Nadzorni odbor ju jednoglasno imenovao članom Uprave za mandatno razdoblje od 2016 do 2021.

Natrag