23. 1. 2024

Izvrsnost nije čin, već navika

1 min. čitanja

​U ovogodišnjem slovenskom istraživanju Poslovne izvrsnosti, koje već petu godinu zaredom provodi nezavisna vanjska agencija, Krka se po svim ključnim parametrima ponovno plasirala visoko, zauzevši prvo mjesto među 54 ispitane tvrtke prema mišljenju poslovne zajednice i opće javnosti, čime je zadržala vodeću poziciju među slovenskim tvrtkama.

Ovi visoki rezultati pokazuju koliko je tvrtka pozitivno percipirana na svim razmatranim razinama u poslovnoj zajednici i široj javnosti u Sloveniji. Postignuta razina izvrsnosti ovisi o četiri čimbenika – prepoznatljivosti tvrtke, uspješnosti, reputaciji i održivosti. U 2023. smo za sve četiri rangirani daleko iznad slovenskog prosjeka, što potvrđuje da se u poslovnoj i široj javnosti Krka doživljava kao vrlo poznata, uspješna i ugledna tvrtka orijentirana na održivost.

Jože Colarič u vrhu među menadžerima

U ovogodišnjem istraživanju predsjednik Uprave i generalni direktor Jože Colarič dobio je još veću prepoznatljivost nego godinu prije. Postigao je vrlo dobre rezultate u svim ocjenjivanim segmentima te je u poslovnoj i široj javnosti svrstan u sam vrh menadžera. Njegov ugled značajno utječe i na ugled tvrtke.