18. 5. 2023

Krkin tjedan dobročinstva i humanosti u Hrvatskoj

2 min. čitanja

Osjećaj stvaranja istinske promjene u nečijem životu je zaista izvanredan. Iako pojedincu može biti izazovno stvoriti trajan i vidljiv učinak, zajednica volontera može donijeti bolje uvjete života u širem društvenom kontekstu. Takav osjećaj odjeknuo je tijekom najveće Krkine humanitarne akcije u kojoj su se Krkini
zaposlenici desetu godinu zaredom uključili u niz akcija suosjećanja.

U Krkinom tjednu dobročinstva i humanosti ove je godine sudjelovalo 62 zaposlenika KRKA-FARME d.o.o. kroz 9 akcija u cijeloj Hrvatskoj.

krkin-tjedan-dobrocinstva-2023

Kroz kampanje smo pokazali da niti jedan zadatak nije pretežak i niti jedan trenutak izgubljen kada je u pitanju pomoć ljudima i životinjama u nevolji. Volontirali smo u domu za starije osobe Ksaver u Zagrebu te smo volontirali u skloništu “Spas” u Varaždinu. Povodom Dana planeta Zemlje čistili smo zelene površine u Podsusedu u najvećoj organiziranoj ekološkoj akciji čišćenja u Hrvatskoj. Donirali smo tablete s okusom za pse skloništu za pse Animalis Centrum u Splitu, donirali smo hranu i tablete s okusom za pse Društvu za zaštitu životinja Rijeka. Donirali smo hranu, igračke i dječje torbe udruzi “Rijeka ljubavi” u Osijeku. U Petrovoj 3 smo donirali krv, a Klinici za pedijatriju KBC Zagreb donirali smo plišane igračke. Volontirali smo i donirali hranu, tablete s okusom za pse i uzice za pse skloništu grada Zagreba Dumovec.

Zahvaljujemo brojnim Krkinim zaposlenicima koji su se odazvali akcijama u Krkinom tjednu dobročinstva i humanosti, pokazali dobru volju, želju za novim iskustvima, izašli iz svoje zone komfora i učinili dobro djelo.

Veselimo se Krkinom tjednu dobročinstva i humanosti iduće godine.