7. 7. 2023

Naš uspjeh dolazi zahvaljujući marljivom radu i inovativnosti naših zaposlenika

3 min. čitanja

Dan Krkinih nagrada još je jednom pokazao da Krkini zaposlenici, bez obzira na jezik ili državu, dijele zajedničke vrijednosti i misiju. Na ceremoniji održanoj posljednji petak u svibnju dodijelili smo nagrade zaposlenicima koji su bitno pridonijeli Krkinim postignućima svojom odanosti tvrtki, predanosti radu, inovacijama, kreativnosti i radnim superlativima.

krkina-priznanja-w800

“U Krki oduvijek naglašavamo važnost snažne kulture zajedničkih vrijednosti. Unatoč razlikama između generacija, znali smo kako ih iskoristiti za zajedničku dobrobit i za rast Krke,” rekao je Jože Colarič, Krkin generalni direktor i predsjednik Uprave, koji je čestitao primateljima nagrada na glavnom događanju u Otočecu te im je zahvalio na njihovu doprinosu Krkinu razvoju.

Dodijeljene dvije najuglednije Krkine nagrade

Direktorica Marketinga Elizabeta Suhadolc i direktorica Upravljanja kvalitetom Mateja Vrečer primile su Nagradu Boris Andrijanič za iznimno postignuće za svoj doprinos poslovnom uspjehu i rastu tvrtke.

Gospođe Suhadolc i Vrečer rade u Krki već više od 30 godina. Pridružile su se tvrtki u vrijeme velikih poslovnih promjena, kada se Krka odmicala od prodaje ponajprije licenciranih proizvoda prema razvoju i proizvodnji vlastitih proizvoda te je usvajala novi poslovni model, koji je u prvi plan stavljao marketing i osiguranje kvalitete.

675 zaposlenika slavi godišnjicu

Ove godine 675 zaposlenika slavi godišnjicu rada u Krka grupi, od čega 396 zaposlenika radi u Krka grupi 10 godina, 100 zaposlenika 20 godina, 54 zaposlenika 30 godina, 26 zaposlenika 35 godina, a njih 99 radi u Krki 40 godina.

Krkini zaposlenici iz Hrvatske, Njemačke, Poljske, Sjeverne Makedonije, Ruske Federacije, Ukrajine, Srbije, Slovačke, Mađarske, Litve, Češke Republike, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Austrije, Francuske, Italije, Kazahstana, Portugala, Rumunjske, Španjolske, Albanije, Armenije, Azerbajdžana, Bjelorusije, Indije, Moldavije, Mongolije, Turkmenistana i Uzbekistana također su primili plakete za svoje godišnjice rada.

Najbolji zaposlenici i voditelji

Odabir najuspješnijih zaposlenika i voditelja godine također povećava odanost zaposlenika i pozitivnu atmosferu u Krki. Ove godine primili smo 849 prijedloga, 616 za najbolje zaposlenike i 233 za najbolje voditelje.

U skladu s pravilima, odabrano je 47 najboljih zaposlenika i 18 najboljih voditelja na razini organizacijskih jedinica te 10 najboljih zaposlenika i 5 najboljih voditelja na razini Krka grupe. Odabir najboljeg zaposlenika i voditelja također je uključivao dobitnike nagrada za marketing za 2022. g., a plakete smo dodijelili i najuspješnijim zaposlenicima u regulatornim poslovima.

Krkine jubilarne nagrade

Svečana dodjela Krkinih jubilarnih nagrada KRKA-FARME d.o.o. održana je 06. srpnja u Starom gradu Dubovcu a prilikom dodjele plaketa, drugu smo godinu zaredom podijelili i Krkine broševe kao znak zahvalnosti za vjernost i odanost tvrtki.

Zaposlenici koji su ove godine obilježili petu godišnjicu rada u Krki su: Jasmina Kocanjer, Franjo Jelak, Tamara Trojko, Ana Jozić, Ivna Donđivić, Davor Divjak, Anđelko Milić i Vladimir Lencur. Nagradu za deset godina u Krki primila je Ivana Vuković. Dvadeseti jubilej u Krki proslavili su: Andrea Folnegović-Baković, Gordana Hren, Zdravko Malović, Mario Pintarić, Tatjana Popov i Mladen Vidić.

Ove smo godine imali i dva djelatnika koja su u Krki provela 30 godina a to su Zlatan Čuljat i Vedran Trampuž. Najboljim djelatnikom na razini Krke proglašen je Žarko Banović. Nakon dodjele nagrada obišli smo Branič kulu s čijeg se vidikovca pruža pogled na cijeli Karlovac a svečanost smo završili sa zajedničkim ručkom na istoj lokaciji.