Ključ uspjeha leži u ulaganju u vlastite ljude. Svjesni smo da je čak i najsofisticiranija tehnologija samo tehnologija ako se njome ne koriste ljudi koji su entuzijastični i kreativni.

Krkini zaposlenici oblikuju dinamičnu okolinu orijentiranu na razvoj, u kojoj mlade osobe mogu steći vrijedna iskustva i vještine. Prepoznajemo talentirane pojedince, gradimo svoju budućnost oko njih i pomažemo im da se razviju u vodeće stručnjake.

Za nas je znanje vrijednost
500,000+
sati usavršavanja godišnje
500+
zaposlenika radi uz istodobno stjecanje visokog obrazovanja
200+
zaposlenika ima doktorat

GRADIMO KULTURU MULTINACIONALNE KORPORACIJE

Mednarodna-prisotnost_c1800x1050

Među vodećim smo proizvođačima generičkih proizvoda u svijetu. U gotovo 70 godina narasli smo u grupu koja, uz matično društvo u Sloveniji, također uključuje nekoliko podružnica i predstavničkih društava u više od 45 zemalja. Zajedno potičemo kulturu međusobnog povjerenja, poštovanja, suradnje i timskog rada, cjeloživotnog učenja te odgovornog i učinkovitog rada. Svoje proizvode prodajemo u više od 70 zemalja. Krkini se lijekovi svakoga dana koriste za liječenje više od 50 milijuna ljudi.

RAZVOJ ZAPOSLENIKA

Razvijamo-kadre_c1800x1050

Zaposlenici mogu razvijati svoje vještine na raznim poljima – vodstvo, osobni razvoj, kvaliteta, strani jezici itd.

Posebno smo fokusirani na prepoznavanje talenta – sustavno planiramo razvoj zaposlenika, i na njihovu odabranom profesionalnom polju i u okviru njihova potencijala za vodstvo. Zaposlenicima s visokim potencijalom povjeravamo izazovne projekte te ih uključujemo u Krkine interne programe usavršavanja, poput Krkine međunarodne škole liderstva, programa usavršavanja za profesionalne i projektne timove te raznih akademija za voditelje marketinga. Ti programi nadopunjeni su coachingom i akcijskim učenjem, koji dodatno pridonose razvoju voditelja i zaposlenika.

Krka je razvila vlastiti proces međunarodnog mentorstva koji uključuje zaposlenike u različitim fazama karijera.

NEPRESTANO POBOLJŠAVAMO SVOJU ORGANIZACIJSKU KLIMU

Izboljsujemo-klimo_c1800x1050

Njegujemo svjesnost da zaposlenici igraju ulogu u oblikovanju radne okoline i organizacijske klime, čime pridonose poslovnim rezultatima.

Svi zaposlenici Krke i njezinih podružnica predani su načelima etike, dobroj poslovnoj praksi i standardima propisanima u Krkinu etičkom kodeksu. Pazimo da su svi dobavljači i drugi poslovni partneri, kao i partneri naših podružnica, upoznati s tim standardima i da ih se u potpunosti pridržavaju prilikom poslovanja s Krkom.

Redovito ispitujemo organizacijsku klimu tvrtke da bismo saznali što naši zaposlenici misle o svom radu. Analize rezultata korisne su za pripremu poboljšanja, koja pridonose učinkovitoj i kreativnoj okolini.

CIJENIMO I NAGRAĐUJEMO DOPRINOS SVOJIH ZAPOSLENIKA

A KZ 3_c1800x1050

Cijenimo i nagrađujemo doprinos zaposlenika koji se ističu svojim rezultatima, suradnjom i inovacijom te pokazuju primjernu radnu etiku.

Prepoznajemo i nagrađujemo najbolje zaposlenike i voditelje na razini svake organizacijske jedinice i Krka grupe kao cjeline, najbolje zaposlenike prema njihovoj funkciji u prodajno-marketinškoj mreži te najbolje zaposlenike na polju regulatornih poslova. Krka već desetljećima dodjeljuje nagrade za dug radi staž te posebna priznanja svojim najodanijim zaposlenicima.

KORISTIMO SE NAJNOVIJOM TEHNOLOGIJOM ZA RAZVOJ I PROIZVODNJU SVOJIH PROIZVODA

Vrhunska-tehnologija_c1640x920

Povjerenje u Krkine lijekove počinje u našim laboratorijima za razvoj i proizvodnim postrojenjima.

Naš vertikalno integriran poslovni model omogućuje nam primjenu opširnih znanja i umijeća, kreativnosti i inovacije na svim područjima naših operacija, kao i dubinsko poznavanje naših proizvoda i kontrolu njihove kvalitete.

Analiziramo razvoj industrije, razvijamo i razmjenjujemo znanja i umijeća o djelatnim tvarima, farmaceutskim oblicima i modernim analitičkim metodama, ulažemo u suvremenu opremu, koristimo se naprednom tehnologijom, proizvodimo proizvode u suvremenim proizvodnim postrojenjima, pažljivo planiramo svoje istraživačke aktivnosti i slijedimo pomno dizajniranu strategiju registriranja.

PROIZVODIMO VISOKOKVALITETNE, SIGURNE I UČINKOVITE FARMACEUTSKE PROIZVODE

Kakovost-H1_c1640x920

Naši proizvodi i usluge poznati su po visokim standardima kvalitete u svim dijelovima svijeta.

Pozitivni odgovori bolesnika, liječnika, ljekarnika i regulatornih tijela ono su što najviše cijenimo.

Prepoznajemo važnost kvalitete i zbog toga je nadziremo tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda. Pazimo da je kvaliteta dio svih faza istraživanja i razvoja, sve do trenutka završne kontrole proizvoda prije slanja na tržište.

MI SMO DRUŠTVENO ODGOVORNA TVRTKA

TR10SI-trajnostni-razvoj-druzbena-odgovornost-main-Krka-dobrodelnost-prostovoljstvo-D-c2700x1300

Svjesni smo da je za postizanje dobrih poslovnih rezultata također važno omogućiti ljudima i stanovnicima zemalja u kojima Krka posluje bolju kvalitetu života. Kao društveno odgovorna tvrtka koristimo se brojnim različitim metodama da bismo ostvarili svoju misiju – Živjeti zdrav život. Podržavamo projekte povezane sa zdravljem i kvalitetom života tako da dodjeljujemo pokroviteljstva i donacije. Gradimo partnerstva kroz sport, kulturu, zdravstvo, znanost, obrazovanje i humanitarne akcije te putem doprinosa zaštiti prirodnog okoliša, u skladu s postavljenim kriterijima.

Pružamo odgovarajuća radna mjesta za osobe s invaliditetom, pokušavamo skratiti bolovanja te omogućujemo savjetovanje i pomoć zaposlenicima sa zdravstvenim problemima.

Istražite više

Multiparty banner 1

PODRUČJA RADA

U Krki želimo čuti što različiti stručnjaci imaju za reći. Postanite dio našeg predanog tima.

VIŠE

PRIDRUŽITE NAM SE

Trenutno slobodna radna mjesta.

VIŠE

ODRŽIVOST

Možemo se smatrati uspješnima samo ako naš uspjeh pozitivno utječe na okoliš i zajednicu.

VIŠE